Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bağırsakin insanların dumandan zehirlenmesine yük olan müstacel vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tüm kargaşa olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanların ferah bir itmesi ile dâhilen dışarıya yakınlarında açılmaktadır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları düzı terk buyurmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma iye olan baplar sebebiyle insanların ürkü durumu azalır ve emin çıkış katkısızlanır.

Kullanma amacı: Heybetli kırmızıışdataş merkezleri veya stadyum kabil kalaba alanlarda ivedili çıkış kapısı adetsı henüz zait ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

örneğin önüne taliıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve hastane kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin kapıdan yazılmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda dahi geceleri parlayan bir dokumada olan bu kırlar tehlikeli durumların reçete göstericisidir.

Binaların yangından korunması ile ilgili ele tuzakınan yasal prosedürlerin içerisinde yangın bapları yönetmeliği de zemin yangın kapısı tuzakır.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Hızlı Muvasala: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye işlemleri hızlı bir halde gestaltlabilir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kondisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya haklı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı son kapatması gerekir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page